Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نیروگاه برق مبین انرژی خلیج فارس با توجه به نیاز مجتمع های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با حداکثر ظرفیت یعنی 96 درصد در حال تولید است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از نیپنا، علیرضا شمیم، مدیرعامل شرکت مبین انرژی خلیج فارس در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت از تولید افزایشی این شرکت و بهره مندی از توان مهندسان داخلی برای تولید قطعات خبر داد و گفت: ساخت 3600 از قطعات دستگاه های شرکت توسط یک کمیته فنی با میانگین سنی جوان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که تامین قطعات ژنراتورهای شرکت مبین انرژی خلیج فارس امریکایی و تحریم هستند توسط تیم فنی شرکت تولید شده و در حال استفاده است بطوری که بخشی از این قطعات به سمت صادرات هم رفته اند.
شمیم به افزایش سرمایه شرکت اشاره کرد و گفت: در سال 92 افزایش سرمایه داشتیم و خبر خوب برای سهامداران این است که اگر مجمع مجوز افزایش سرمایه و آورده نقدی را بدهند می توانیم در سال جاری افزایش سرمایه داشته باشیم.
وی رکن اساسی توانمندسازی نیروی انسانی را آموزش دانست و گفت: توانمندسازی نیروی انسانی به عنوان سرمایه اصلی در دستور کار ما قرار دارد در حال حاضر 1600 نفر در مبین انرژی خلیج فارس مشغول به کار هستند که به دلیل پیچیدگی های تک بودن صنعت پتروشیمی به آموزش مداوم نیاز دارند. عملکرد آموزشی در سال گذشته نیز شامل کلاس های فنی و غیر فنی، سمینارهای تخصصی و کلاسهای زبان در سایت و بیرون از سایت برای همکاران شرکت بوده است.
شمیم اهداف کلان مالی شرکت در نقشه استراتژیک را بهینه سازی تولید، افزایش سودآوری و سرمایه گذاری اعلام کرد و گفت: تمامی اهداف کلان شرکت در راستای تداوم تولید هستند زیرا اگر مبین انرژی یک وقفه در تولید داشته باشد تاثیر آن می تواند 42 درصد تولید صنعت پتروشیمی کشور را تحت الشعاع قرار دهد. همکاران من د رمبین تلاش دارند که بروز بوده و بصورت مداوم فرآیندها را بازنگری کنند. گزارش عملکرد نیز نشان می‌دهد که در سال گذشته حادثه حادی نداشتیم.
وی دستاوردهای تولید در سال 98 را افزایشی عنوان کرد و گفت: تولید شرکت در سال گذشته نسبت به سال 97 افزایشی بوده و دلیل آن در سرویس قرار گرفتن برخی از پلنت‌های فاز دوم عسلویه است که تامین یوتیلیتی آنها جزو تکالیف مبین نبوده، با توجه به اینکه تامین کننده یوتیلیتی آنها هنوز به سرویس نیامده ما از این فرصت استفاده کردیم و مشتری ها را جذب و قرارداد 25 ساله منعقد کردیم و با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستیم. بطوری که ظرفیت‌های خالی در زمینه تولید اکسیژن و برق نیز در حال فعالیت هستند.
مدیرعامل پتروشیمی مبین اظهارکرد: می توان گفت که تقریبا 47 درصد درآمد شرکت از این دو محصول تامین می‌شود. در حال حاضر نیروگاه برق 96 درصد برق تولید می کند و این در حالی است که در دنیا نیروگاه باید با 80 درصد ظرفیت فعالیت کند و 20 درصد رزرو باقی بماند اما مبین انرژی خلیج فارس به دلیل نیاز مشتریان با حداکثر توان در حال تولید است. بر این اساس بخش تعمیرات و روتین‌های سالیانه به خصوص واحد ازت و نیروگاه که فوق العاده مهم هستند بصورت روتین و در زمان تعیین شده چک و تعمیر می شوند.
شمیم در مورد پروژه های تعریف شده در مبین انرژی خلیج فارس گفت: چالش‌های بسیار جدی در سال گذشته داشتیم. یکی از آنها پروژه 5 میلیون یورویی برای جلوگیری از قطع آب کولینگ شرکت‌های مشتری و مبین بود که در حال حاضر 25 درصد لوله های آن به سایت حمل شده و امیدواریم حداکثر اوایل آبان در سرویس داشته باشیم. پروژه دیگر بویلر 350 تنی به ارزش 6 میلیون یورو و 11 میلیون تومان هزینه بوده است که با پیشرفت 80 درصدی قفل شده بود و با فشار 25 بار آزمایش شد و در این ماه به سرویس می آید.
وی ادامه داد: پروژه سبز آب استحصال شده از 500 میلیون مترمکعب پساب خروجی شرکت ها که باید به دریا بریزد را تصفیه کرده و حدود 500 مترمکعب در ساعت آب استحصال شده پساب به دریا می ریزیم اما برای استفاده از این آب تصفیه شده نیز پروژه تعریف شده که این آب را تبدیل کرده و در سرویس بهداشتی و فضای سبز استفاده کنیم. در حال حاضر این پروژه سبز 75 درصد پیشرفت دارد.
مدیر عامل شرکت مبین انرژی خلیج فارس به همکاری با شرکت پژوهش و فناوری تاکید کرد و در مورد پروژه های تحقیقاتی با پژوهشگاه صنعت نفت گفت: سه پروژه با پژوهشگاه صنعت نفت تعریف شده است که یکی پایلوت کنترل پساب به هزینه یک میلیارد و نیم، دیگری طرح جلوگیری از زنگ زدگی فلزات و تجهیزات در هوای شرجی عسلویه است و دیگری کنترل و مدیریت انرژی مصرفی در شرکت مبین انرژی است بطوری که سیستم به اپراتور تذکر می‌دهد که در رنج مصرف انرژی نیست و باید میزان مصرف را کنترل کند که سال آینده اجرایی خواهد شد.
بر اساس این گزارش مبین انرژی خلیج فارس 62 میلیارد ریال هزینه مسئولیت‌های اجتماعی می‌کند شمیم در مورد اقدامات محیط زیستی شرکت خاطرنشان کرد: از سال 78 برای 10 سال متوالی گواهی عدم آلایندگی را از سازمان حفاظت محیط زیست دریافت کرده ایم که ارزش این گواهی حدود 80 میلیارد تومان است. همچنین 550 متر فضای سبز جدید ایجاد شده و در طرحی با محیط زیست استان لاک پشت‌هایی که به توربین ها چسبیده اند آزاد شده و پلاک گذاری می شوند. بر اساس مصوبه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مبین انرژی خلیج فارس در سال جاری، 62 میلیارد ریال در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی هزینه خواهد کرد .
این گزارش می افزاید: واگذاری صد درصد سهام شرکت آپادانا به مبین انرژی خلیج فارس به سهامداران در مراسم مجمع عمومی عادی سالیانه امروز اعلام شد و در انتهای جلسه شرکت مبین انرژی خلیج فارس به ازای هر سهم 185 تومان سود تقسیم شد که این میزان 90 درصد سود محقق شده است و ظرف دو هفته آینده سود تخصیص داده شده از طریق سامانه سجام‌ به سهامداران حقیقی پرداخت می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شرکت مبین انرژی خلیج فارس مبین انرژی خلیج فارس افزایش سرمایه سال گذشته حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۸۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس

ایسنا/هرمزگان سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کردند.

سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و جمعی از دانشجویان نخبه رشته‌های مطالعات منطقه‌ای و ژئوپلیتیک و اساتید دانشگاه‌های تربیت مدرس و شهید بهشتی در تشریح دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس بازدید کرد.

در ادامه سرلشکر رحیم صفوی ضمن تحسین دستاوردها و برنامه چشم‌انداز این پالایشگاه استراتژیک کشور با اشاره به پیشرفت‌های قابل ستاره خلیج فارس و شکست تحریم‌ها در این مجموعه عظیم نفتی کشور، گفت: آشنایی دانشجویان با پیشرفت‌های صنعت نفت کشور امیدآفرین خواهد بود.


وی گفت: دشمنان ایران اسلامی به دنبال نا امیدی جوانان ما هستند اما ما در این سفرهای علمی به دنبال این هستیم که حس اعتماد به نفس و اعتماد ملی، خودباوری و اینکه «ما می‌توانیم» را به منصه ظهور بگذاریم.

همچنین در جریان این بازدید، علیرضا جعفرپور، مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس  گفت: پالایشگاه ستاره خلیج فارس وظیفه خطیر تامین بخش عمده‌ای از سبد سوخت کشور را عهده دار است و ظرفیت تولید روزانه حدود ۴۵ میلیون لیتر بنزین و اجزای بنزینی، ۱۶ میلیون لیتر نفت گاز و نفت سفید، ۲ هزار تن گاز مایع و محصولاتی دیگر از جمله انواع نفتا و حلال‌ها را دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر این پالایشگاه بزرگ‌ترین تولید کننده بنزین کشور است و رسالت و مأموریت خطیر تولید حداکثری و تأمین فرآورده استراتژیک بنزین مورد نیاز کشور که همواره سرآمد بازار فرآورده‌های نفتی تلقی می‌شود را عهده‌دار است و همچون گذشته در اولویت برنامه‌های راهبردی این پالایشگاه قرار دارد.

جعفرپور خاطرنشان کرد: این شرکت در شرایطی که مستقیماً از سوی استکبار جهانی تحت تحریم قرار گرفت با شگفتی‌سازی توانست افزایش ۶۲ درصدی درآمدهای عملیاتی را رقم بزند و عنوان برترین شرکت ایران اسلامی را از آن خود کند.

وی افزود: این شرکت در مدت اخیر با تکیه بر دانش و خلاقیت‌های جوانان این مرز و بوم با برپایی رویداد تقاضامحور نسبت به شناسایی و تعامل با شرکت های دانش بنیان اقدام، دومین عملیات تعمیرات اساسی واحدهای فرآیندی انجام پذیرفت، راه اندازی واحد تصفیه هیدروژنی نفت گاز این پالایشگاه رقم خورد و افزایش یک‌صد هزار بشکه‌ای ظرفیت شیرین سازی انواع فرآورده‌های نفتی و فراهم شدن امکان صادرات نفت سفید و افزایش تولید بنزین را رقم زد تا شاهد افزایش تولید، صادرات و کیفیت فرآورده های بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان باشیم.


مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس تصریح کرد: پالایشگاه ستاره خلیج فارس در راستای انجام مطالعاتی جامع با رویکرد ایجاد ارزش پایدار و توسعه زنجیره ارزش محصولات با استفاده از ظرفیت‌های موجود در پالایشگاه، برنامه جامع طرح‌های آتی توسعه‌ای را تدوین کرده است و در این طرح، تولید بالغ بر ۴۵۰ هزار تن آمونیاک در سال با استفاده از هیدروژن مازاد تولیدی پالایشگاه در دستور کار قرار گرفته است که از دستاوردهای این طرح می توان به جلوگیری از هدر رفت هیدروژن در شبکه سوخت پالایشگاه اشاره کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پیش راه‌اندازی واحد اوره پتروشیمی هنگام در عسلویه
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • بازدید سرلشکر رحیم صفوی از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج فارس
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است