Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل مبین وان با اعلام این خبر اظهار کرد، ما کنسرسیومی ۱۰۰۰ میلیارد ریالی شکل داده‌ایم که به این وسیله ضمن تنوع بخشی به خطوط درآمدی و سودآوری شرکت و نیز حفظ منافع سهامداران، قصد داریم تحول عظیمی را در این حوزه‌ی فن‌آوری ایجاد نماییم.

مهندس وکیلی‌نیا افزود، این کنسرسیوم اقتصادی جهت سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی ICT با هدایت و راهبری شرکت مبین وان کیش ایجاد شده است و ما علاوه بر این راهبری، وظیفه‌ی گزینش و انتخاب گزینه‌های مناسب جهت سرمایه‌گذاری را نیز بر عهده داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مبین وان ضمن تاکید بر در اختیار داشتن مدیریت راهبردی این کنسرسیوم افزود، سرمایه‌گذاری ما در کنسرسیوم مذکور شامل ۴۰ درصد از سهام آن می‌باشد.

وی هدف از ایجاد این کنسرسیوم را سرمایه‌گذاری در حوزه‌های متنوع ICT از جمله خرید سهام شرکت‌های با پتانسیل قوی در سودآوری و نیز سرمایه‌گذاری در طرح‌ها، اپلیکیشن‌ها و استارت‌آپ‌های حوزه‌ی ICT و تولید محتوا عنوان کرد و ادامه داد، این کنسرسیوم با حرکت به این سمت و سرمایه‌گذاری هدف‌مند در حوزه‌های نوآورانه در زیست‌بوم فن‌آوری اطلاعات کشور و نیز حوزه‌های تولید و نشر محتوا به ویژه محتوای ویدیویی، موسیقی و بازی‌های موبایلی و رایانه‌ای؛ قصد دارد به بزرگ‌ترین کنسرسیوم این حوزه تبدیل شود.

مدیرعامل مبین وان تصریح کرد، امیداوریم با این سرمایه‌گذاری در یک برنامه‌ریزی استراتژیک کوتاه مدت بتوانیم سود خوبی را نیز شناسایی کنیم.

مهندس وکیلی‌نیا اظهار داشت، با مکانیسم و سازوکاری که تنظیم شده، شرکت مبین وان مستقل از سهامی که در این کنسرسیوم دارا است و از محل مازاد ارزشی که شناسایی خواهد شد نیز می‌تواند سود مناسبی را شناسایی کند که تاثیر قابل توجهی در تراز پایان دوره‌ی این شرکت خواهد داشت.

وی تصریح کرد، همچنین علاوه بر منافع و سودآوری‌های یاد شده کارمزد راهبری شرکت نیز یک درصد از محل سرمایه‌گذاری محقق شده است که دست‌کم ۱۰ میلیارد ریال می‌باشد.

مدیرعامل مبین وان در پایان افزود، این شرکت در سال جاری رشد درآمدی و سود قابل ملاحظه‌ای را داشته است. ما در ۹ ماهه‌ی ابتدایی این سال ۳۱ میلیارد سود داشته‌ایم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۵۰۰ درصد رشد داشته است. به این ترتیب می‌توان گفت که مبین وان کیش وارد یک دوره‌ی استثنایی در حوزه‌های کسب‌وکار و درآمدی خود شده است.

۲۱۲۱

کد خبر 1481597

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل مبین وان سرمایه گذاری حوزه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۵۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان از خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی خبر داد و گفت: با هر باران سیل آسایی کشاورزی متحمل زیان می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی معتمدی پور عصر امروز در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به دلیل بارش‌های سیل آسای اخیر بخش کشاورزی این استان یک هزار و 300 میلیارد تومان خسارت دید و واقعیت امر با هر باران سیل آسایی کشاورزان متحمل ضرر و زیان می‌شوند که مدیریت بحران باید تدبیری کند که خسارت به حداقل برسد.

وی عنوان کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان افزود: اهم مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی به این بخش وارد کرد.

علی محمد روستا با اشاره به خسارت به طرح‌های بخش شیلات افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه ها مشهود است.

وی با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده است که تاکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

روستا با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

وی با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار گفت: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرقته اتخاذ نشد.

روستا تاکید کرد بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: 150 میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: 90 درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

علی رضا نیکروز با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی ادامه داد: بیش از 200 سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که دستگاه‌ها ماشین آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • هزینه ۲۰ هزار میلیاردی برای پاکسازی مسیل‌ها از نخاله‌ها
  • هرمزگان کار نگهداری ۱۰۰۰ کیلومتر نوار ساحلی توزیع برق را برعهده دارد
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه‌وبویراحمد